Recepten

Panini varkensgebraad met geitenkaas en appel

Geniet van deze smakelijke panini gevuld met mals varkensgebraad, romige geitenkaas, en knapperige Granny Smith appels. Een vleugje honing en tijm voegen extra smaak toe, terwijl de baby spinazie voor een frisse bite zorgt. Perfect als lunch of lichte avondmaaltijd.

Categorieën:
Basisproducten:
Gebruiksmomenten: ,

Ingrediënten

  • 10 voorgebakken broodjes ciabatta

  • 20 plakjes varkensgebraad

  • 3 Granny Smith appel

  • 100g baby spinazie

  • 450g geitenkaas chavroux

  • Tijm

  • Honing

Bereidingswijze

  1. Snijd de (ongebakken) broodjes middendoor

  2. Snijd de appelen in vier, aansluitend in schijfjes, leg ze even in wat citroenwater.

  3. Besmeer beide helften met geitenkaas.

  4. Besprenkel op de onderste helften wat honing, ga verder met peper en tijm.

  5. Leg enkele blaadjes spinazie, twee plakjes varkensgebraad en appel bovenop.

  6. Sluit af met de bovenste helften.

  7. Bak de panini in de contactgrill tot ze goudbruin zijn.

Toon alle recepten